Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /data/web/virtuals/119770/virtual/www/domains/sniperhb.cz/wp-content/themes/graphene/inc/head.php on line 30

Nový ročnik a jeho prognoza.

 

 

Podlouhé odmlce a nudě na těhle stránkách se pokusím odstartovat aspoň trošku nový ročnik a trochu si zatipovat. Postupně mužstvo po mužstvu  zhodnotím a trošku skusím odhadnout jejich ambice a umístnění. Je to jen můj odhad tak tomu nedávejte velkou váhu 🙂

Vikings: Tohle mužstvo je stálicí druhé ligy a nijak jinak to mu nebude ani tenhle ročnik. Hrád budou zase vrch tabulky a obzvlášť nebezpeční budou jako vždy doma. Za povšimnutí zase bude stát výkon Jiřího Svobody.

Bertíci: Staří známi v čele s Laďou budou okupovat tipuji někde střed tabulky. Dobrá parta a hlavně se těším že mužeme kouřit při šipkách což už je velká vyjímka ale zase budem smrdět jako za dob minulých 🙂 Za povšimnutí bude se podívat na stále zlepšujícího se Vláďu Klimánka (malučký)

Kolonie: Tak tenhle tým letí kvalitou stále nahoru a né jinak tomu bude i tenhle ročnik! Minulý rok skončili 3 a né jinak tomu bude tenhle rok. Tipuju je že hodně zamíchají pořadím na prvních místách. Tým který si sedá rok od roku líp a líp. Rád se podívu na Martina Kramoliše. Ten si zaslouží pozornost.

Gerlich: Nováček 2 ligy může být vždy nebezpečný a taky asi bude. Těžko hodnotit nemají ještě soupisku takže ani nevim co psát. Ale můžou kousat ale asi o přední příčky hrát nebudou. Za povšimnutí bude stát určitě Grygar Lukáš.

Nagáno: Tenhle tým se dlouho drží v 2 lize. Většinou hrají druhou půlku tabulky a jinak tomu nebude i letos. Mužou někoho připravit o body ale asi toho nebude moc. Ovšem tipuji že se zachrání a nesestoupí protože šipky umí zahrát když jim to vyjde. Všimnout by jsme si měli hlavně bratrů Slížu kteří jsou hlavní tahouni týmu.

Hroch: Minulý ročnik se zachránili v 2 lize a nemyslím si že to letos bude nějaké obzvlášť jiné. Bude to boj o záchranu. Pokud nějak neposílí tak to letos budou mít hodně těžké. Za povšimnutí bude stát hráč Bugala Jaroslav.

Žraloci: Další tým co bude okupovat popředí tabulky. Tým je celkem slušně nabitý dobrýma jménama které mají svou kvalitu a jsem zvědav kde tenhle tým dojde teda jak vysoko a muže to být dost. Myslím si že jejich cíl bude minimálně do první pětky ale můžou být i výše! Za podíváni bude stát určitě starý pardál Luďa Chýlek.

Robini: Další stálice 2 ligy která nebude mít problém a tipuji že zebere body spoustu favoritum. Klidný střed tabulky určitě v pohodě zvládnou. Za povšimnutí bude určitě stát Milan Herot.

Hrozný střelci: Ogařiska spadli s 1 ligy kde nehráli upně zle ale nakonec se jim nepodařilo to udržet. Takže jeden z hlavních favoritu na postup. Mají vyrovnaný kádr a skvělé hráče duo Rumian Koždoň je velmi nebezpečné a určitě je dobré sa na ně zaměřit.

Tygři: Tenhle tým bude z největší pravděpodobností hrát druhou půlku tabulky ovšem není radno je podcenit maji v týmu dvojici kvalitních hráču a pokud se přidají ostatní můžou pozbirat body kde by se to vůbec nečekalo takže nebezpečí tam je velké. Určitě bude stát mrknout na Láďu Škrdlu.

Aligátors: Pro mne uplně neznámý celek takže opět se těžko něco píše. Ale vyhráli celkem suveréjně třetí  ligu o 8 bodů takže to bude nepříjemný soupeř ale asi víc než na polovinu tabulky když se bude dařit tak to stačit nebude. Za podívání bude určitě stát vítěz minulých statistik 3 ligy C  Rychlík Pavel.

Mond: Tým A postoupil minulý rok a tihle hráči jsou pro mne dobře známí. Určitě budou promlouvat do pořadí ale podle mne jen v druhé polovině tabulky. Ale určitě je třeba si na ně dát pozor můžou udělat hodně problému. Podívat se bude určitě dát na Uhrinčaťa Tomáše.

Dragons: Tenhle tým se určitě udrží bez nějakých komplikací protože  má v týmu spoustu kvalitních hráču. Asi to nebude žádné popředí tabulky ale polovina bez větších problému. Jen tá dálka je hrozná ale zase se dá dobře v autě naladit. Za podívání bude stát Zeman Radomír.

Munroof: Jeden z dalších aspirantu na příčky nejvyší. Zdřejmě to nebude top 3 ale čtvrté místo to může být. Pochopitelně můžou posílit a může to být lepší protože kvalita tam je. Určitě si všimnite Pepy Mesarika.

Danger: Tak konečně jsme u našeho oblíbeného týmu který rozeberu trochu více. Dá se říct farma Sniperu 🙂 Naše žaby (ropuchy) jasně vyhrály 3 ligu B a postoupili do 2 ligy. Ovšem všichni už 2 ligu hráli takže ví že rozdíl je obrovský a vůbec to nebudou mít jednoduché. Ovšem od posledního vystoupení v 2 lize nabrali skušenost a taky motivaci a jsou nahžaveni hlavně na derby. Což si myslím že bude velmi pikantní. Sestava: Juroška, Malina, Rybníček, Mikeš, Malinová, Sečkář, Bulinský, Juřik. Sestava je dost kvalitní na to aby se udrželi v 2 lize. Myslím si že mají na daleko víc ale je to jine než ve 3 lize uvidíme jak to zvládnou v hlavě. Tipnu si 8 místo. Ale zeberou spoustu favoritům body si myslim. Ale taky jsou schopni body rozdat. Za povšimnutí bude hráč kdysi hrající za Sniper Juroška Jan.

Sniper: No a na závěr náš tým. Už spoustu roků hrajem o čelo tabulky a asi to tak i zůstane. Bohužel na 1 ligu to asi není takže je třeba být nohama na zemi. Sestava zůstavá stejná jak minulý rok. Teda aspoň myslím a počítám s Reňou i Bekrem jinak Benny, Chemoš, Kucka, Mira, Miloš, Raďas, Víťa a já. Cíl ještě nevim jaký je protože se to neprobíralo ale určitě to bude co nejvýše. Za povšimnutí bude sledovat hráče který šel minulý rok výkonostně nahoru a to je Jurečka Pavel.

3 komentáře

    • Jena on 15 srpna, 2018 at 17:16
    • Reakce

    No zajimave počtení a ty derby budou masakr 😀

    • Glum on 15 srpna, 2018 at 17:25
    • Reakce

    Není to farma sniperu je to Danger kurva fix 😂

  1. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 :-):-) 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
    a po sezoně nejvíce výkonostně dolu !!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..