Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /data/web/virtuals/119770/virtual/www/domains/sniperhb.cz/wp-content/themes/graphene/inc/head.php on line 30

Sniper – Matice 13:5

i_A

Je za náma polovina soutěže a Sniper poslední zápas odehrál doma s Kopřivnicí. Před zápasem jsme byli řazeni do role favorita, ovšem po turnaji v Tiché byly obavy že z důvodu nevolnosti by jsme mohli mít problém, ovšem to se nestalo.

maticePrvní náznak obav o výsledek  zápasu byl hned na začátku.  Benny sotva trefil terč natožbože číslo, a prohráváme 0:2 Do půle už otáčíme stav na 5:3, diky famoznímu Kuckovi a taky Chemoš se chytl, jen Benny pokračuje ve své mizériji, a terč mu je pořád malý 🙂 Je cítit že střídáni je neodvratné, naštěstí je přítomen Mira který nastupuje se mnou do čtyřher. Pro mě trochu změna, protože jsem zvyklý na Bennyho, ovšem Mira je skvělá volba a náhrada, a díky němu vítězíme. Cricket bohužel prohráváme po naší chybě a stav je 6:4. Do druhé půle tedy Bennyho vystřídal Mira. Zápas už jsme kontrolovali a skore se navyšovalo, Chemont zahrál svůj jeden z nej zápasů a 3 bodama korunoval výsledek 13:5.  Kucka 4 body a skvělá zaviračka, dokázal že je oporou a nedal soupeřům moc šancí. Mira taky skvěle, přidává k vítězné čtyřhre další bod a podržel nás v době Benového výpadku.

Hodnocení: Celý tým zahrál dobře, takže je těžké někoho vyzdvihnout, ale určitě Chemont jeho 3 body je skvělý počin. Kucka neporažen, takže taky skvělé. Benny po Tiché trošku zklamal, ale nahradil ho výborně Mira takže skvělá týmová práce.

Příští zápas ve šlágru kola hrajem doma s Kvalitním a o postup hrajícím Rancem, takže o zábavu je postaráno 🙂 Pevně věřím v 3 body ale bude to moc těžké.

Body: Kucka 4,25  Česťa 4,25  Chemont 3,25  Mira 1,25  Benny 0

Takže začíná nám druhá půle a favorité se začínají rýsovat. Už taky víme kdo jak který tým hraje takže já to trochu zhodnotím. Favoriti jsou jasní, Kryptoriání jsou největšími adepty na postup, ale nebudou to mít tak jednoduche, protože zas tak dobře nehrají a je tam tak 8-10 týmu kteří můžou vzít body komukoliv. Potom je Sniper, ovšem my postup zase tak moc nechcem, takže můžem hrát bez nátlaku, jediné co mě láka je MČR týmu. Ranec a Bambelocy, velmi dobré týmy které strácejí minimum na první místo, a určitě budou míchat pořadím, naví Ranec touží po postupu. Rio velmi kvailtní tým, taky může promluvit do konečného pořadí. Pro mě velmi příjemné překvapení je Pivní pohotovost, hrají výborně a tipuji je do TOP 5. Naopak zklamání je pro mě Radek Třinec, nevyrovnané výkony přitom mají kvalitní tým, ale třeba ještě neřekli poslední slovo. Taky Calabroni ty jsem tipoval v TOP 5, ovšem odešel Luďa a to je citelná ztráta, ale pořád můžou sebrat body komukoliv, dokázali to nám a taky Kryptošům. Bertíci hrají taky dobře a v domácím prostředí budou nebezpeční. Pak tam je Matice a Kolonie, nevyspytatelní nikdy nevíte co předvedou, navíc Matice kvalitní doma a navíc středeční termín a to může taky mít vliv na výsledek. Ovšem tyhle týmy už do TOP 5 nezasáhnou. Robíni, Žraloci a Nagáno tí budou bojovat o baráž. Nevim momentálně jaký je sestupový klíč ale asi 2 padají a 2 baráž. Sestup je jasný Schi Fu a Mosty tyhle týmy už nemají šanci bojovat o baráž tak si to teda myslím. Takže přejí všem týmum hodně štěstí a uvidíme se u terčů.

1 komentář

  1. čmelák jaky spisovatel 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..