Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /data/web/virtuals/119770/virtual/www/domains/sniperhb.cz/wp-content/themes/graphene/inc/head.php on line 30

Sniper – Ranec 8:10

i_ADruhou půli jsme začali prohrou na domacích terčích! Souboj o druhou příčku vyšel lépe hostům z F.M.

Špatný start ma Sniper do odvet, hnet v prvním zápase prohrál ve velmi dobrém zápase s Rancem. Začátek jsem neustál já když jsem nezavřel 5 šipek, a soupeř trestal dvěma dablama za sebou. Ještě hůř si vedl Kucka, který naprosto vyhořel na dablu, ten měl snad několik kol. A nejhorší je že se stejným hráčem (Liborem). A to byla první náše chyba v zápase kdy jsme my dva to neustáli!  Stav 3:5 a neuvěřitelně zbabraná čtyřhra v mojim podání, kdy zase nezavírám! Chyba číslo 2. Cricket byl ozdobou zápasu,  naše dvojice (já a Kucka) hrajeme famozně. Chyba číslo 3 nastala kdy Tomáš a Benny po párovkách neustáli svoje dobře rozehrané zápasy a prohrávají 1:2, v té době byla skvělá kulisa a vypadalo to že by jsme mohli ještě zabojovat, i když stav 4:8 je nepříjemný ale třema výhrama v řadě stahujem na 7:8. Přichází chyba číslo 4 kdy Benny hraje skvěle ale dostává se k dablu a tam je konec našich nadějí na 3 body. Po neproměněných dablech přichází opět Libor a prví šipkou je po nadějích. Pořád ještě jde remíza na terč jdu já a Kucka, mi se daří celkem v poklidu porazit Kamila, ovšem Kucka nestíhá tempu Honzy a dá se říct že neklade žádný odpor, což je škoda, ovšem tady by to nebral jako chybu protože Honza byl lepším hráčem, rozhodovalo se dříve kde se mělo zavřít a né v posledním zápase. Ale zápas byl velmi kvalitní a musím uznat že hosté byli o kousek lepší hlavně na dablech. Timto chci pogratulovat ogarum z Rance a aby jim to lítalo jako v neděli.

Hodnocení: Česťa nezvládl první zápas kdy neproměnil 5 šipek, ale jinak musím být se svým výkonem spokojen, i když i čtyřhra se dala zavřít, mohlo to být lepší ale asoň jde vidět že pořád je na čem pracovat. Kucka ten se mi zdal nervozní, hlavně v zápase s Liborem tam měl snad 5-6 kol na dabla, jinak 2 body se počítají takže spokojenost, ovšem pořád si myslím že má na víc ale to musí vedět on sám. Tomáš 2 body to jeden z jeho TOP takže to musíme brát všema deseti. Škoda že hodí např. 140 a pak 3-4 kola nepřehodí 30, to je hrůzostrašné! Benny te se mi zdálo že hrál opravdu moc dobře hlavně v bodovce ale jak přide na řadu ten vítězný dabl tak je konec. Škoda. Chemont ten měl na začátek Honzu a Kamila, takže ti byli nad jeho výkonost. Nebylo to špatné ale kvalita se projevila.

Sniper padá tabulkou dole a je třeba bodovat naplno v příštím zápase doma, kdy přivítáme Bambelocy z Havířova, a proto že jsou čtvrtí v tabulce tak zase to bude tuhý boj. Ovšem musíme bodovat naplno protože další kolo pojedem na Pivní, a tam to bude moc těžké.

Body: Česťa 3,5  Kucka 2,5  Tomáš 2  Benny 0  Chemont 0

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..