Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /data/web/virtuals/119770/virtual/www/domains/sniperhb.cz/wp-content/themes/graphene/inc/head.php on line 30

Robini – Sniper 7:11 (20:27)

i_A

 

 

Jeden z nejkratších výjezdu nás čekal v 7. kole a to do Palkovic. Domácí umí potrápit a hlavně v domácím prostředí! Nakonec se taky tak stalo.

Začátek výborný a do párovek vedem 1:7,  zdálo se že zápas vpoklidu dohrajem. Navíc párové hry máme slušné,takže se čekalo min. 1bod spíše 2. Ovšem domácí byli proti a ná párovkách se chytli a začali kousat! Bohužel Já a Benny jsme podruhé vřadě prohráli 501 a to se tak často nestává! Cricket jsme složili snad po dvou rokách jinak protože chyběl Kucka!  Absence byla znát ovšem i tak jsme to měli zvládnout! Do druhé půle domací vystřídali a začaly se dít věci! Jan Skarka vystřídal a hrál velmi dobře a domácí chytli druhý dech. Stav 7:9 a na obou terčích stav 1:1 a my jsme začli mít obavy, protože domácí opravdu hráli dobře! Ovšem chybou je že jsme ktomuto stavu nechali dojít, protože těch neproměněných dablů v druhé půli bylo tolik že jsem opravdu měl obavy o body! Nakonec porážím výborně hrajícího Honzu a desátý bod je doma! Taky Reňa se uklidnil a dává na konečných 7:11 Plyne ztoho jedno poučení: zavírej dokud můžeš nebo bude pozdě! Jinak dobrý týmový výkon, každy přidal nějaký ten bodík takže vše je ok. Jeňa klasika zásek na dablech 🙂 Reňa vcelku vklidu pohlídal body. Benny skvělé až do posledního legu, kde snad nedal 18 šipek na dabla. Bekr trošku zásek na dablech ale hra vpoho. Česťa první půle dobrá, druhá katastrofa. Výsledek mohl být daleko jednoznačnější, ale dabl umí zkomplikovat hru a nakonec jsme klidně mohli  ztratit body, to si musíme přiznat.

Přiští zápas hrajem domase Skalicí a nic jiného než 3 body nečekám. Ovšem musíme hrát s respektem, soupeř v tomto kole sesadil z druhého místa Kopřivnickou Matici!

Body: Česťa 4 Reňa 3  Jeňa 2  Bekr 1  Benny 1

Čmelákův věštěcký koutek

v  7.kole úspěšnost 5 z 8

8.kolo:

Nagáno – Bertíci: hosté by si měli poradit i s nepříjemným středečním termínem a odvést si 3 body.
Morávia – Mosty: vyrovnaný duel asi rozhodne domácí prostředí 10:9 by mohlo být.
Snipers – Odpadlíci: domácí by měli vyhrát a taky to tak dopadne.
Žraloci – Kolonie:  domácí se zakousnou do své kořisti a krom Martina všechny pokoušou 11:7
Mond bar – Vikings: Šlágr kola se těško tipuje, ono záleží jestli přijede Svoboďák, to by mohli domácím zavařit, ale pokud ne tak domácí vyhrají!
Hrozný střelci – Robini: hosté venku nebudou tak dobří, takže domácí vyhrají vpoklidu.
Gerlich – Sniper B: hosté nezískali v posledních kolech moc bodu, celý 1 bod! Soupeři byli hratelní takže u lídra soutěže to může skončit debaklem, jasná výhra domácích.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..