Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /data/web/virtuals/119770/virtual/www/domains/sniperhb.cz/wp-content/themes/graphene/inc/head.php on line 30

Žraloci – Sniper 3:15 ( 9-31)

 

Derby dopadly lépe pro Sniper!

Ve 12. kole jsme jeli do Tiché. Oslabeni o Kucku jsme zápas zvládli až překvapivě jednoduše, což jsem absolutně nečekal po slabých výkonech v minulých kolech.

 

Domácí už při našem příjezdu byli značně naladěni, protože byli na sobotním turnaji a někteří to táhli od tohoto turnaje 🙂 Navíc Dušek slavil narozeniny takže i tohle ovlivnilo zápas. Od začátku jsme diktovali tempo a skore narůstalo až do konečného stavu 3:15 Musím poděkovat domácím za pohoštění a pondělní kocovinu 🙂 Derby a jeho následky: narazená a podřená ruka (Benny), pobluté schody (Glum), pondělní kocovina (všichni)

Vyzvednout musím Bennyho protože plný bodový zisk je skvělý počin. Jinak pochvala všem protože zahráli dobře takže jen tak dále.

Příští kolo hrajeme doma se Snipers Třinec a to bude šlágr kola 4 z 3 tak se bude na co dívat a my pochopitelně musíme bodovat naplno jiná možnost už není!

Body. Benny 4,75   Česťa 4,75   Reňa 4,25  Bekr 1 Jeňa 0,25

Příští kolo:
Vikings – Morávia: domácí nebudou mít moc práce doma jsou dobří.
Stings – Mond bar: jasná výhra hostů, otázkou je kolik bude skore.
Odpadlíci – Bertíci: tipuji výhra hostů v prodloužení.
Robini – Gerlich: lídr tabulky v minulém kole uštědřil Žilině nadílku 18:0 a nadělovat bude i vtomto kole, ovšem nebude to tak divoké už.
Kolonie – Sniper B: hosté se odpoutali ode dna tabulky a začínaji prodávat to co vnich je. 2x výhra za sebou je může nakopnout a Žilina je soupeř kde můžou natáhnout vítěznou šňůru.
Hrozný střelci – Žraloci: tady asi nic jiného než tipovat výhru domácích nejde ovšem žralok umí kousnout a nějaký bodík urvat.
Skalice – Nagano: myslím že rozhodne domácí prostředí, takže Tygři se zakousnou a nepustí ani bodík.

1 komentář

  1. „Benny je ještě mrtev“ Bože to je sprostá pomluva !!! na rozdíl od zbytku týmu který se poflakoval doma a chrápal já poctivě zařezával už od 5 hodin (fuuuuj)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..